EN/ SV Logga In

Nautilus Boat Club erbjuder modernt båtliv, utan tråkigt och tidskrävande underhåll. Allt sånt tar vi hand om! Som medlem får du tillgång till Clubens alla båtar och fördelar och kan fokusera på ditt båtliv.

Välj

medlemskap

Nautilus hamnar

Våra Club-båtar finns på utvalda hamnar i Stockholm.
Nautilus hemmahamn i Gustavsberg erbjuder även hyrbåtar, bastu, vattenskotrar och fullservice med städning, etc.

Läs mera

Bokningsmodellen är anpassad till hur dagens båtliv ser ut. Man vill ha enkel tillgång till båt men stannar oftast inte ute så långa perioder.

Båtarna i Cluben

Bokningen bygger på ett poängsystem där varje båt kostar ett visst antal poäng per bokning.

Du har 1 aktiv bokning som du återanvänder obegränsat antal gånger. Med Comfort, Premium och Unlimited har du även en extra “bonusbokning”, som du tex kan använda för sommarsemestern. När du nyttjat din första bokning så kan du göra nästa. Ungefär som tvättstugebokning… Ingen begränsning på antal bokningar per säsong.

Längden på respektive bokning bestäms av båttypen. Små båtar kan bokas 1 dag i taget, större båtar upp till 7 dagar per bokning. Utöver de planerade bokningarna kan du alltid “sistaminuten-boka” de närmaste 3 dygnen.

Moderna motor- och segelbåtar färdig-utrustade med GPS, flytvästar, porslin och all annan nödvändig utrustning.

Vi erbjuder båtar av många storlekar och typer, indelade i 4 kategorier. Allt från öppna motorbåtar, dagseglare, sköna daycruisers och vattenskotrar till större rymliga båtar som kan ta hela familjen på semestern.

Medlemskapen Flex och Comfort ger tillgång till båtarna i kategori 1 och 2. Premium och Unlimited alla 4 kategorierna.

Boat Academy
Om du inte har någon erfarenhet är inga problem! Vi erbjuder en gedigen nybörjarkurs i navigation och praktisk båthantering.

Kontakt

Sedan är du redo att använda båtarna i kategori 1 och 2.
Kursen är praktiskt inriktad och utformad för att ge en grundläggande trygghet på sjön.

För att teckna medlemskap i Premium eller Unlimited ska du redan god båtvana av båtar motsvarande dem i kategori 3 och 4.

Vi behandlar din begäran...