EN/ SV Logga In

Som båtägare i Boat Club delar du din båt med övriga medlemmar och får samtidigt tillgång till de andra båtar i Cluben. Du slipper allt underhåll och kan tjäna pengar på båten!

När nån bokar din båt så får du automatiskt poäng insatt på ditt Club-konto. Dessa poäng kan du sen använda på ett par olika sätt.

Du kan använda dem för att boka en annan båt i Cluben eller låta dem ackumuleras och senare lösa in poängen mot båtservice eller ta ut det som kontant ersättning.

Vi tar hand om allt praktiskt och administrativt.

  • administrering av betalningar och bokningsschema
  • visning och genomgång av båten med nya medlemmar/kunder
  • kontroll och besiktning av båten efter uthyrd period
  • kontroll av botten mellan uthyrningarna
  • löpande underhåll och service
  • vinterförvaring och säsongsunderhåll

Moderna och lätthanterade båtar

Båtarna som ingår i Cluben ska max vara 8 år gamla. Dvs du kan ansluta en båt du redan har eller köpa en båt för att lägga in i Cluben.

Vill du köpa båt så hjälper vi gärna dig! Vi har kontakt med återförsäljarna och kan även hjälpa till med finansieringen.

Alla båtar som ingår i Cluben kontrollerar vi först, både avseende skick men också om det är en modell det finns efterfrågan på.
Se längre ner vilka båtar vi nu söker.

Fullservice av din båt

Som båtägare i Cluben behöver du inte tänka på underhållet av båten. Allt sånt sköter vi! Båtarna som ingår i Cluben tar vi hand om och servar hela året. Vi ordnar brygg- och vinterplats, samt tar hand om all höst-, vinter- och vårservice.

Club-poängen du ackumulerat under säsongen betalar normalt din fullservice (beroende på hur mycket du nyttjat andra båtar) och överskotts-poängen betalas ut som kontant ersättning.

Efterfrågade båtar

Dessa båtar har vi stor efterfrågan på och söker därför finansiärer som vill äga båt i Boat Club.

Vi behandlar din begäran...